Suche

Grootste Zwanenmeer in Berlijn

Eerst 6, dan 9, dan 24…. en tot slot 48! Zo veel zwanen dansten in het wereldbekend Bode Museum in het hart van Berlijn. De ballerina’s dansten, en de wereld keek toe. Tot ver buiten de landsgrenzen van de Duitse republiek keken mensen vol verbazing naar dit spektakel. Frankrijk, U.K., Spanje, Italië, België, Nederland, Rusland, U.S.A, Japan, Australië, China,… overal haalden deze gracieuze witte vendel de voorpagina’s van het nieuws. “Dit ballet is dan ook nog nooit op deze schaal uitgevoerd” vertelt choreograaf Derek Deane aan DW “dit is een unicum, een tsunami aan zwanen!”.


“Der Größte Schwanensee der Welt” staat op dit moment in het Theater am Potsdamer Platz dat elke avond overrompeld wordt met ballettoeschouwers die een glimp willen opvangen van deze theatrale liefdesvogels. Na een stop van twee weken reist het gezelschap naar de stad aan de blauwe Donau, Wenen!


Met speciale dank aan: Deutsche Welle en Jasper Gasia voor het orkestreren van dit event.
Stardust Newsletter

IN DER ERSTEN REIHE

Erfahren Sie als Erster von neuen Produktionen, erhalten Sie Vorrang zu Beginn des Kartenverkaufs und kommen Sie in den Genuss exklusiver Werbeaktionen und Vorteile. Mit dem Stardust-Newsletter sitzen Sie immer in der ersten Reihe!

© 2020-2023 Stardust Holding BV. Created by Jasper Gasia

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon