Suche

35 jaar Wereldkerstcircus

35 jaar geleden begonnen Wout van Liempt, Henk van der Meijden en de directie van Koninklijk Theater Carré aan een project van ongeziene proporties: de ziel van Carré tot leven wekken. "Iedereen verklaarde ons gek om weer circus in Carré te gaan brengen" vertelt producent Henk van der Meijden "maar we wisten dat kwaliteit zou winnen. Als je alleen het beste van het beste brengt dan kunnen mensen niet anders dan verstomd staan. Ja, het was een dure onderneming met veel risico's maar we hadden gelijk!"


Nu, 35 jaar later kijken Kees van Liempt, Henk van der Meijden en Madeleine van der Zwaan trots toe op de voorbereidingen van de 35e editie van 'het familiefeest van het jaar'. "Dit jaar pakken we NOG grootser uit dan ooit tevoren, 5 jaar planning hebben tot een waanzinnig programma geleid dat een unieke ervaring voor de bezoekers beloofd. Van de poster tot de piste: alles wordt nieuw, uniek en onnavolgbaar! De komende weken en maanden lichten we de sluier steeds meer op.Stardust Newsletter

IN DER ERSTEN REIHE

Erfahren Sie als Erster von neuen Produktionen, erhalten Sie Vorrang zu Beginn des Kartenverkaufs und kommen Sie in den Genuss exklusiver Werbeaktionen und Vorteile. Mit dem Stardust-Newsletter sitzen Sie immer in der ersten Reihe!

© 2020-2023 Stardust Holding BV. Created by Jasper Gasia

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon